Menu

Buitenzonwering

Screens


LEVENSKWALITEIT
Screens verhogen uw leefcomfort. Ze zorgen voor een optimale warmteregeling en lichtcontrole in functie van uw behoefte. Buitenscreens houden tot 85% van de zonnewarmte buiten en beschermen uw interieur tegen verkleuring door schadelijke UV-straling.

De onderhoudsvriendelijke screendoeken zijn transparant waardoor het zicht naar buiten behouden blijft. De technische screenweefsels zijn verkrijgbaar in verschillende wevingen en in glasvezel- of polyesterkwaliteit. Dankzij het uitgebreide gamma van doekkleuren vindt u steeds een perfect passend doek bij uw interieur en architectuur. Zelfs verduisterende uitvoeringen zijn mogelijk, maar dan wel binnen geplaatst.

INTELLIGENTE ZONWERING
Voor de bediening heeft u de keuze uit manuele (lint, stang) of electrische toepassingen. Geautomatiseerde besturingssystemen worden steeds meer toegepast en staan garant voor een optimaal gebruiksgemak.

Van afzonderlijk electrisch bediende systemen tot volledig geautomatiseerde groepsbedieningen die rekening houden met zon en wind. Zelfs afstandsbediening behoort tot de mogelijkheden. Hierdoor is extra werk voor bekabeling beperkt tot voeding aan de buismotor.

HET OOG WIL OOK WAT
De kleine rechte, afgeschuinde of zelfs ronde aluminium geëxtrudeerde screenkastjes zijn verkrijgbaar in onze standaardkleuren. Verder kunnen alle RAL-kleuren worden toegepast voor kast, geleiders en onderlat. Nieuwe technieken laten zelfs opbouw systemen toe. Het screenkastje wordt dan bovenop het raam geplaatst.

Cubola


De Cubola is een zonwerend product dat ontstaan is uit praktische noodzaak om ook op moeilijker bereikbare plaatsen, beschermd en beschut van het buitenleven te genieten.

Dit type zonwering is voorzien van een strakke, moderne uitstraling en bijgevolg uniek in zijn soort.

Bekijk onze portfolio